Velkommen

Velkommen til det første officielle indlæg om Vor Frue Friskole, som nu kan stå frem i offentligheden, med en stiftende bestyrelse som er nogle af kræfterne bag friskolen.

Den grundlæggende tanke bag friskolen er, fortsat at tilbyde en skole lokalt i Vor Frue, som går udover indskolingen. Motivationen er skabt af en samlet forældregruppe, og desuden lokale beboere, som ligeledes har interesse i det en lokal skole kan tilbyde en lille by, med stort potentiale, som Vor Frue.

Vi har arbejdet med et værdigrundlag som gerne skulle appellere bredt. Vi har taget udgangspunkt i det, som har gjort Vor Frue Skole til en populær skole for de lokale i skoledistriktet. Derudover har vi tænkt nyt – eller vi har valgt at se på hvad den nyeste forskning viser. Vi er målrettet gået efter et grundlag for en skole, som kan tilbyde den type læring som kan rumme og motivere alle slags børn, samtidig med der er fokus på høj kvalitet og faglighed.

Vi glæder os meget til at arbejde videre med det, der nu ikke længere bare er et projekt, men mere konkret Vor Frue Friskole. Hertil er vi meget imødekommende overfor samarbejdspartnere og frivillige kræfter, der vil være med til at drive friskolen til sit ypperste potentiale.

Spørgsmål, kontakt og information findes her på siden.