VORES PERSONALE

På Vor Frue Friskole møder du et engageret, dedikeret og anerkendende personale med høj faglighed. Vores lærere og pædagoger er fagligt nysgerrige, og møder børnene der hvor de er. Nærvær og rummelighed er i højsædet, og elevernes stemme er væsentlig for tilrettelæggelsen af undervisningen. Lærere og elever samskaber spændende og lærerig undervisning med udgangspunkt i elevernes interesser, og ved at lærernes faglighed og engagement smitter eleverne med virkelyst.

Anja er vores skoleleder. Hun underviser desuden i matematik, tematimerne, engelsk og eksistens.

Muska er lærer på skolen. Hun underviser i dansk, skoleskak og tematimerne.

Michael er ansat som støttepædagog i undervisningen og er vores pædagog i Fristedet.

Elisabeth er pædagog og lærer på skolen. Hun underviser i bevægelse, i tematimerne og er pædagog i Fristedet.